Over ons

De bediening en de keukenbrigade bestaan uit een team van enthousiaste mensen die een passie voor het vak hebben. Middels gastvrijheidstrainingen voor alle medewerkers blijven wij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op de markt. Alle medewerkers hebben jaren lange ervaring binnen de branche en staan samen goed voor meer dan 50 jaar ervaring. De eigen poule van medewerkers wordt indien nodig aangevuld met horeca uitzendbureau Verwiel en Wijngaard. Ook op het gebied van management hebben wij een vaste poule van freelancers.
Uw aanspreekpunt binnen onze organisatie is Sjors van Wezel samen met de chef kok zullen zij altijd tot een passend geheel komen op het gebied van eten en drinken.
De KookRebellen bestaan inmiddels meer dan 7 jaar en werken vaak voor de grote bekende organisatiebureaus in Nederland. Daarnaast kunt u ons ook rechtstreeks benaderen voor uw evenement of bijeenkomst.
Uw aanspreekpunt binnen onze organisatie is Sjors van Wezel samen met de chef kok zullen zij altijd tot een passend geheel komen op het gebied van eten en drinken.
De KookRebellen bestaan inmiddels meer dan 7 jaar en werken vaak voor de grote bekende organisatiebureaus in Nederland. Daarnaast kunt u ons ook rechtstreeks benaderen voor uw evenement of bijeenkomst.