
Barry en Becky Leimkuehler uit Arizona komen met een super rebels idee! ze willen zout een smaakje geven. De smaken die ze tot nu toe hebben zijn perzik zout, citroen zout, tequila limoen zout en whiskey ahornsiroop zout. Ze hebben al uitvoerig getest met het zout. De combinatie van perzikzout met varkensvlees bleek het erg goed te doen bij familie en vrienden. Citroen zout was dan weer een perfecte match met vis of kip.
Hun nieuwste smaak limoncello zout, is nog in testfase maar ze zijn van plan nog veel meer smaken te maken! Op het moment zoeken ze nog investeerders om een professionele zout molen te kopen. Als ze deze investering binnen hebben willen ze graag uit gaan breiden. Zou dit zout met een jaartje ook in de AH liggen?
Bij de KookRebellen kun je wel een water proeverij bestellen, ook erg uniek! lees hier meer over onder de tab party catering.
Hun nieuwste smaak limoncello zout, is nog in testfase maar ze zijn van plan nog veel meer smaken te maken! Op het moment zoeken ze nog investeerders om een professionele zout molen te kopen. Als ze deze investering binnen hebben willen ze graag uit gaan breiden. Zou dit zout met een jaartje ook in de AH liggen?
Bij de KookRebellen kun je wel een water proeverij bestellen, ook erg uniek! lees hier meer over onder de tab party catering.